SAUNATILAT TURKU

Jumissa.com:n saunatilat sijaitsevat osoitteessa Häähäntie 835, 23600 Kalanti, alle tunnin ajomatkan päästä Turun keskustasta. Voit vuokrata saunan safarin yhteyteen tai erikseen esimerkiksi illanistujaisiin, kokouksiin tai TYKY-päiviin. Saunatilat sopivat hyvin myös polttareiden viettoon ja mikä olisikaan hauskempaa kuin lähteä maastoautosafarille ja viettää loppuilta saunalla. Lauteille mahtuu kerralla noin 20 hengen ryhmä. Tervetuloa saunomaan ja viihtymään!

SAUNA JA MUUT AKTIVITEETIT

Saunatilat voit vuokrata erikseen, kun haluat viettää päivää saunassa ja paljussa rentoutuen. Voit varata saunan myös muiden aktiviteettien oheen. Maastoautosafarien lisäksi järjestämme pienille ja isommille ryhmille mahdollisuuden kokeilla muun muassa sumopainia, värikuulasotaa tai jousiammuntaa. Voit liittää oheistoimintaa saunavuokrauksen yhteyteen. Autamme toteuttamaan toimivan ohjelman aktiviteetteineen joko muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi. Suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä, kun suunnittelet hauskaa ja mieleenpainuvaa päivää ystäville, vieraille tai työntekijöille! Meille on helppo saapua niin Turusta kuin lähikunnista.

Lyhyen matkan päässä Turusta sijaitsevat saunatilamme ovat tunnelmalliset ja viihtyisät. Saunaa lämmittää ja miellyttävät löylyt antaa 1,4 metriä korkea IKI-kiuas. Saunomisen lomassa on mukava pulahtaa pihalla olevaan paljuun, nauttia vaikka tähtitaivaasta ja kuunnella samalla musiikkia. Palju on mahdollista varata koko saunomisen ajaksi. Paljussa mahtuu kylpemään kerralla jopa 15 henkilöä. Paljun lämmitys tapahtuu automatiikalla, joten voitte rentoutua ja nauttia kylvystä kaikessa rauhassa. Pesemme, desinfioimme ja vaihdamme veden jokaisen vuokrauskerran jälkeen.

Voimme toimittaa ruuat saunatiloihin tai tarvittaessa ruokailu pystytään järjestämään myös yläkerran tiloissa. Halutessasi voit tuoda saunalle omia juomia, jossa niille on varattu kaksi isoa jääviileäkaappia. Pihalla on lisäksi mahdollisuus grillata tai valmistaa pientä purtavaa. Terassilla sijaitsee kaasugrilli, kaksi ruokailuryhmää sekä kesällä kolme laadukasta riippumattoa löhöilyyn. 

TULE VIETTÄMÄÄN IKIMUISTOINEN PÄIVÄ

Saunalle pääsee helposti suuntaamalla Turusta kohti Kalantia. Matkaa on Turun keskustasta yhteensä reilu 50 kilometriä. Saunatilat soveltuvat parhaiten noin 15-20 hengelle. Voit järjestää tiloissa helposti kokouksia, juhlia tai muita tapahtumia, sillä oleskelutiloissa on muun muassa 50” tv, ilmainen wifi, tietokone sekä Yamahan hifi-järjestelmä, johon voi yhdistää esim. älypuhelimen (Spotify, Youtube, nettiradiot yms.). Musiikkia on mahdollista kuunnella myös saunassa. Saunalta löytyy myös kaksi tilavaa ja erillistä pukuhuonetta wc-tiloineen.  

Saunalta löytyy myös siirrettäviä frisbeegolfkoreja, krokettisettejä, petankki, mikado ja sulkapallo, joten voitte järjestää vaikka pieniä Saunalta löytyy myös siirrettäviä frisbeegolfkoreja, krokettisettejä, petankki, mikado ja sulkapallo, joten voitte järjestää vaikka pieniä kilpailuja. Kannattaa tutustua myös maastoautosafareihin, joita järjestämme ympäri vuoden. Maastossa ajo on useimmille uusi ja mieluisa kokemus. Kerromme mielellämme lisää myös muista aktiviteeteista. Tervetuloa viihtymään ja viettämään ikimuistoista päivää isommallakin porukalla laadukkaisiin ja monipuolisiin saunatiloihimme Turun läheisyyteen! Ota yhteyttä ja varaa!