Saunatilat

Saunatilat voit vuokrata safarin yhteyteen tai erikseen. Tervetuloa viihtymään!

Jumissa.com:n saunatilat soveltuvat niin illanistujaisiin, kokouksiin, TYKY-päiviin kuin mihin tahansa muihinkin tilaisuuksiin, jotka on mukava järjestää intiimeissä tunnelmissa. Löylyissä kuuntelet musiikkia tai nautit pelkästään löylyttelyn rauhasta. Lauteilla viihtyy kerralla isompikin ryhmä, sillä laskennallinen saunojien määrä on noin 20 henkeä.
Saunan sydän on 1,4metriä korkea IKI-kiuas, joka kätkee sisäänsä reilu 500kg kiveä.

Saunatiloissa ovat omat juomat sallittuja ja niille on varattu kaksi isoa jääviileäkaappia. Saunoa voit safarin jälkeen tai aivan erikseen!

PULAHDA PALJUUN JA NAUTI MUSIIKISTA

Saunomisen lomassa on mukava pulahtaa paljuun, nauttia vaikka tähtitaivaasta ja kuunnella musiikkia. Sama musiikkilähde viihdyttää sekä sisällä, että ulkona. Paljussakaan ei aivan heti tule ahdasta, sillä kylpyyn mahtuu jopa 15 henkilöä. Paljun lämmitys tapahtuu automatiikalla, joten voitte kaikessa rauhassa keskittyä paljuiluun. Huom. Palju pestään, desinfioidaan ja vesi vaihdetaan joka vuokrauskerran jälkeen.

SAUNATILAT KATTAVALLA VARUSTELULLA

Käytettävissä on kaksi tilavaa ja erillistä pukuhuonetta, joissa hiustenkuivaajat, isot peilit ja 2kpl wc-tiloja

Oletko kyllästynyt monesti saunatilojen huonoon äänentoistoon tai muuten vaan puutteelliseen varusteluun? Meillä saunan oleskelutiloissa on 50” tv, ilmainen wifi, micro-usb, usb-c, ja lightning laturit. Tietokone ja Yamahan hifi-järjestelmä, johon voi yhdistää esim. älypuhelimen. Tietokone on liitetty hifi-järjestelmään jonka kautta musiikkia voi myös kuunnella saunassa. (Spotify, Youtube, nettiradiot yms.) Meillä voit unohtaa huoletta oman kaiuttimen kotiin. Jos jostain syystä haluat kuitenkin liittää oman tietokoneesi yms järjestelmäämme, niin myös kaikki tarvittavat kaapelit on myös otettu huomioon.

Voimme järjestää saunomisen oheen myös ruokailun yläkerran tiloissa tai toimitamme ruuat saunatiloihin. Halutessanne voitte hoitaa ruokapuolen myös itse minikeittiön ja ulkona grillaamisen voimin. Terassilla on iso kaasugrilli vapaasti käytössä sekä isot tukkipöydät joiden ääreen mahtuu isompikin ryhmä. Saunatilat soveltuvat erittäin hyvin kokouskäyttöön maksimissaan n.15 henkilölle.

Saunan terassilla on kesäaikana myös kolme kappaletta La Siestan laadukkaita riippumattoja, sekä sama määrä siirrettäviä viralliseen kilpakäyttöön tehtyjä Prodigy Disc T2 frisbeegolfkoreja.

Sisä- ja ulkotiloissa on myös isot astiat roskille ja mahdollisille juomahylsyille.

Puuhaboksista löydät myös krokettisettejä, petankki, mikado, sulkapallo yms. pelejä.

Vuokraamme myös tarvittaessa pyyhkeitä.

Tervetuloa viihtymään ja viettämään laadukkaat tykypäivät, kokoukset, polttarit tai vaikkapa synttärit laadukkaisiin ja monipuolisiin saunatiloihimme. Ainoat välittömät vaatimukset ovat, että tuot itsesi paikalle ja muistat hengittää. 🙂

Onko mielessäsi joku erityisvaatimus, jonka haluaisitte toteuttaa? Kannattaa rohkeasti kysyä hullultakin tuntuvia ehdotuksia!

Pelisäännöt

Lue saunatilan pelisäännöt »

Haluatko kysyä lisää saunatiloista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Saunatilamme sijaitsevat osoitteessa: Häähäntie 835, 23600 Kalanti