Muut aktiviteetit

Sumopaini, värikuulasota, jousiammunta. Järjestämme ryhmille monenlaista mukavaa oheistoimintaa. Isommalle porukalle on mahdollista järjestää erilaista tauko-ohjelmaa. Kun sovitaan asioista etukäteen, saamme jokaiselle ryhmälle varmasti sopivaa tekemistä ajamisen lomassa tai vaikkapa saunaillan viihdykkeeksi. Oheistoiminnot voidaan järjestää myös erikseen ilman safaria.

Olipa mielessäsi siis millainen illanviettokombo tahansa, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää »

RUOKAILU

Makkaranpaisto tai maastossa matkan varrella laavulla järjestettävä kenttälounas varmistavat kuskien ruokahuollon metsän siimeksessä. Laavulla voi levähtää ja jakaa kokemuksiaan toisten kanssa – kunnes matka jälleen jatkuu.

Ruokailu voidaan järjestää myös sisätiloissa pidemmän tai lyhyemmän kaavan mukaan. Ruokavaihtoehtoja ovat keitto-, laatikko- tai liha-/kalaruoka seisovasta pöydästä noutaen. Toimitamme ruuat myös saunatiloihin, jossa ruokailu
voi tapahtua oman aikataulun mukaan.

Ryhmillä on mahdollisuus vaikuttaa halutessaan etukäteen menun sisältöön. Kaikki ruuat ovat laktoosittomia ja otamme myös muut ruoka-aine allergiat huomioon pyydettäessä.

SUMOPAINI

Sisätiloissa otetaan mittaa toisista sumopainin muodossa. Isot sumopuvut ja keskinäinen paini antavat oman lisäsäväyksen niin polttareihin kuin firman virkistyspäiväänkin. Onhan se mukava ottaa selvää, kuka on viimeisenä pystyssä ja kuka tatamilla ensimmäisenä ”lyötynä”. Sumopainivälineet voit myös vuokrata omaan käyttöön, tuomarin kanssa.

Hinta alk. 150e/ryhmä sis.alv

JOUSIAMMUNTA

Kaari-, talja ja jalkajousella saamme osuvaa tekemistä niin naisille kuin miehille. Jousiammunnassa on aina mukana alaa harrastava vetäjä, joka osaa opastaa tekniikassa ja vastaa kysymyksiinne. Meiltä ovat monet saaneet kipinän uuteen harrastukseen ammattitaitoisen opastuksemme ansiosta.

Jousiammunta 35e/hlö  sis.alv

VÄRIKUULA

Värikuulasota antaa vähän erilaista adrenaliinipiikkiä. Toisista otetaan mittaa jopa 20 aseen voimin. Jumissa com:n maasto on metsämaastoa, mutta välineet voit vuokrata myös omaan käyttöösi. Jumissa.com:n maastossa tapahtuvassa sodassa on aina mukana henkilö, joka opastaa ja auttaa ongelmatilanteissa aseisiin ja peliin liittyen.

Vuokrapakettiin kuuluu ase, maski, suojahaalari ja 500 kuulaa.
Hinta 39e/hlö sis.alv

LAAVU JA MONTA MUUTA TOTEUTUSTA TOIVEIDESI MUKAAN

Ajon lomassa voi pysähtyä levähtämään laavulle. Laavu on hyvä vaihtoehto myös oman tapahtumasi tukikohdaksi. Jumissa.com:n kanssa mahdollisuuksia on monia! Onko sinulla itselläsi ajatus, miten juhlastasi saadaan mahdollisimman onnistunut?

Olemme avoimia myös omille ehdotuksille ja toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan. Tähän asti toteutettuja toiveita ovat olleet esim. kaivurilla kaivaminen, traktorilla-, metsäkoneella ja pyöräkuormaajalla ajo. Kannattaa siis kysyä, olisiko ideasi toteuttamiskelpoinen – tehdään illastanne piirun verran parempi!

TYÖHYVINVOINTI

Olemme tehneet yhteistyötä LiikU Ry:n kanssa vuodesta 2013. Tiloissamme on mahdollista järjestää valmiiden pakettien mukaisesti kehonkoostumusmittausta, kuntotestejä yms. Kysy lisää! LiikU:n toiminnasta ja paketeista voit lukea lisää liiku.fi-sivuilta »


Ota yhteyttä ja kysy lisää »